MENÜ

Pepe bile tebrik etti

Cüneyt Çakır, Devler Ligi yarı finalinde kusursuz maç yönetti, İngilizler’i kendine hayran bıraktı. Efsane hakem Graham Pool’ün, ‘Mükemmel yönetim’ övgüsünü kazanan Çakır’ı, hakemlerle arası kötü olan Real’in yıldızı Pepe dahi tebrik etti.

Pepe bile tebrik etti

Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan maçtaki yönetimiyle büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz sezon kupa finalini de yöneten tecrübeli hakemin mükemmele yakın bir maç yönettiğine vurgu yapan İngiliz basını, gösterdiği sarı kartlarda da haklı olduğu görüşünde birleşti.

Çakır’ın yönetimine hayran kalan bir diğer isimse efsane hakem Graham Poll oldu. Pool, “Bu önemli maçı sağduyusuyla mükemmel yönetti. Pepe ve Silva kartları doğruydu. Bale’in penaltı pozisyonunu iyi süzdü ve ‘devam’ dedi. Vücut dilini de harika kullandı” dedi.

Herkes itiraz beklerken...

Gecenin en ilginç anı ise Real Madrid’in hakemlerle başı dertte olan savunmacısı Pepe ile Cüneyt Çakır arasında yaşandı. Kevin de Bruyne’e sert müdahalede bulunan Pepe’yi hakemimiz sarı kartla cezalandırdı.

Bu, oyuncunun Devler Ligi’nde gördüğü ilk sarı kart olurken, itiraz etmesi beklenen Pepe herkesi şaşırtan bir harekete imza attı. Kart sonrası Çakır’ın elini sıkan yıldızın, ‘doğru karar’ anlamındaki tebriği günün en çok konuşulan olayı oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ