MENÜ

Mesut Hoşcan: Bu şehir küme düşmeyi hak etmiyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Spor Toto Süper Lig’de kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Mesut Hoşcan: Bu şehir küme düşmeyi hak etmiyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Spor Toto Süper Lig’de kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Hoşcan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda öğle saatlerinde maç oynamanın zorluklarını yaşadıklarını belirtti.

Geçen hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yaptıkları maç esnasında hava sıcaklığının yüksek olduğunu ifade eden Hoşcan, karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir futbol sergileyemediklerini kaydederek "Takımımızın ikinci yarıdaki mücadelesiyle hayata yeniden tutunduk. Şu an önümüzde 4 önemli maçımız var. Bu maçlarda elimizden geleni yapacağımızı herkes biliyor." diye konuştu.

Bu hafta Trabzonspor ile yapacakları maçın önemli olduğunu vurgulayan Hoşcan, şöyle konuştu:

"Birçok etken takımımıza olumsuz yansıdı. Şu anda tek amacımız son 4 haftayı iyi geçirmek. Ligde kalmakla ilgili mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Hep beraber zor günleri aşacağız. Umudumuzu son ana kadar devam ettireceğiz. Bu şehir küme düşmeyi hak etmiyor. Ligde kalmayı başardıktan sonra konuşulacak çok şey var. Önümüzdeki yılla ilgili konuşacaklarım var. Olumsuz eleştiriler aldık, yıprandık, yıpratıldık. Sorun değil, bir göreve geldik. Son 4 maçı sağlıkla geçirip... Sonrasında su akar yolunu bulur. Oyuncularımın morali iyi. Mersin İdmanyurdu maçında gelen son dakika golü, bizi umutlara taşıdı."

Hoşcan, 18 Nisan’da kadro dışı bırakıldıktan sonra bugün affedilen kaleci Ruud Boffin’le ilgili soruya, "Son zamanlarda oyuncu kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok. Boffin de kulübümüzün önemli bir oyuncusu. Bazen herkes gibi futbolcular da hata yapabiliyor. Oyuncumuz da hatasının farkına varmış ve hocasıyla konuşmuş. Bundan dolayı mutluyuz. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz." şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ