MENÜ

Trabzonspor'da gençlere tarihi fırsat!

Yönetim, altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile de görüştü ve kadroya katılması planlanan gençler için olumlu rapor aldı. Kalan haftalar ve kamp periyodu genç futbolculara Trabzonspor’da tarihi bir fırsatın kapılarını açacak.

Trabzonspor'da gençlere tarihi fırsat!

Trabzonspor’da yaşanan kadro dışı olayı ve bu operasyonun genişleme ihtimali, takımdaki gençlere büyük fırsat olacak. Şu an kadroda bulunan oyuncuların yanı sıra altyapıda sivriler isimler de en kısa zamanda kadroya dahil edilecek.

Bu konuda yönetimin, kısa süre önce teknik direktörlük görevinden tekrar eski işi altyapı koordinatörlüğüne geçen Sadi Tekelioğlu ile de görüştüğü ve “Bu oyuncular en azından formanın kıymetini bilir. Oynamalarında fayda var” mesajını aldığı öğrenildi.

Kampa da gidecekler

Yönetim gençlere sadece sezonun kalan 4 maçı üzerinden bakmıyor. Işık veren yıldız adayları kadro tamamen yenilenecek olsa bile mutlaka sezon başı kampına götürülecek. Bordo-Mavililer’in dünkü antrenmanında da şans bulan gençlerle teknik direktör Hami Mandıralı’nın özel bir görüşme yaptığı ve “Size şans vereceğiz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ