MENÜ

Shakhtar Donetsk Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final maçları 28 Nisan Perşembe günü oynanacak. Finale kalmak için Shaktar Donetsk - Sevilla; Villarreal - Liverpool maçları oynanacak. Villarreal Liverpool maçı TRT1'de şifresiz. Peki Shaktar Donetsk Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi? İşte bu sorunun cevabı...

Shakhtar Donetsk Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Shakhtar Donetsk Sevilla ve Villarreal Liverpool maçı UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkacak takımları belirlemesi açısından çok önemli. Avrupa Ligi yarı finali ilk maçlarında alınacak sonuçlar rövanşlar öncesi takımların kaderini belirleyebilir. Villarreal Liverpool maçı TRT1'den naklen şifresiz olarak ekrana gelecek. Peki Shaktar Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Shaktar Sevilla canlı izle



Haberimizin devamında UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarıyla ilgili tüm yayın bilgilerini bulabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi resmi yayıncı kuruluşlarından olan Tivibu Spor'un yaptığı bilgilendirme şu şekilde.

Villareal – Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türk Telekom Tivibu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki yarı final karşılaşmalarının heyecanını canlı yayınlarla ekrana getirmeye devam ediyor. Tivibu Spor kanallarından yayınlanacak yarı final ilk maçlarında, takımlar finale kalmak için avantaj peşinde koşacak.

Atletico Madrid 1-0 Bayern Münih

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde finale adını yazdıracak takımlar yarı final mücadeleleriyle belli olacak. Yarı finallerde ilk maçların oynanacağı bu hafta, takımlar rövanşlar öncesinde avantajlı skor elde etmek için mücadele edecek.

Manchester City Real Madrid maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelelerinde ilk maç bu akşam Manchester City Real Madrid arasında oynanacak. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği maç Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak ve saat 21:45’te başlayacak. Cüneyt Çakır hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Finali'nde düdük çalmıştı. 27 Nisan Çarşamba günü oynanacak maçta ise Şampiyonlar Ligi’nin sürpriz takımı Atletico Madrid Bayern Münih ile karşılaşacak. Saat 21:45’te başlayacak maç Tivibu Spor’da ekrana gelecek.



UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde ise ilk maçlar 28 Nisan Perşembe günü oynanacak. Saat 22:05’te başlayacak mücadelelerde Mircea Lucescu komutasındaki Shakhtar Donetsk - Sevilla maçı Tivibu Spor’dan, Villarreal - Liverpool karşılaşması ise Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Braga 1-2 Shakhtar Donetsk

ŞAMPİYONLAR LİGİ AVRUPA LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA

26 Nisan Salı

UEFA Şampiyonlar Ligi: Manchester City - Real Madrid, 21:45 (Tivibu Spor)

27 Nisan Çarşamba

UEFA Şampiyonlar Ligi: Atletico Madrid - Bayern Münih, 21:45 (Tivibu Spor)

28 Nisan Perşembe

UEFA Avrupa Ligi: Shakhtar Donetsk - Sevilla, 22:05 (Tivibu Spor)

UEFA Avrupa Ligi: Villarreal - Liverpool, 22:05 (Tivibu Spor 2)


Haberin Devamı
YORUM YAZ