MENÜ

Manchester City-Real Madrid maçına doğru

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşılaşacakları Manchester City’nin kendilerini baskı altında tutacağını ve zorlayacağını ancak buna hazır olduklarını söyledi. Manchester City Real Madrid maçı saat 21.45'te başlayacak ve Cüneyt Çakır tarafından yönetilek. Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçı Atletico Madrid Bayern Münih arasında...

Manchester City-Real Madrid maçına doğru

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester City Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen İspanyol ekibinin teknik direktörü Zinedine Zidane Etihad Stadı’nda oynanacak maçta şansların eşit olduğunu belirterek, "Planımız gol atmak ve kazanmak. Bu her zaman bizim yaklaşımımız olmuştur. Burada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Manchester City, bizi baskı altında tutacak ve zorlayacaktır ama buna hazırız." diye konuştu.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşma ile ilgili açıklamalar yapan Zidane, eşleşmenin zorluğuna dikkat çekti.

Güçlü bir rakibe karşı tur mücadelesi vereceklerini ifade eden 43 yaşındaki futbol adamı, "Rakibi boş bırakırsak zararlı çıkabiliriz. De Bruyne’yi durdumaya çalışacağız. Formda ve üst düzey bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Bu takıma geldiğinde kalitesini gösterdi. Agüero ile iyi bir bağlantısı var, yarın ne olacağını göreceğiz. Ona karşı elimizden geleni ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Atletico Madrid 1-0 Bayern Münih

Fransız golcü Karim Benzema ve Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun iyi durumda olduğunu kaydeden Zidane, iki futbolcunun da Manchester City karşısında oynayabileceğini dile getirdi. Basın toplantısına katılan Galli futbolcu Gareth Bale ise Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye karşı zor bir maça çıkacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri: Manchester City-Real Madrid - Atletico Madrid-Bayern Münih

"İzlemesi heyecanlı bir maç olacak. İlk maçlar her zaman biraz gergin olur ama elimizden geleni ortaya koyacağız. Umarım bu yeterli olur. Yarı finale şansla yükselmiyorsunuz. Her takım sizi zorlayacaktır. Manchester City kendini geliştirdi ve Premier Lig’de bir güç haline geldi. Bu zamana kadar çok iyi iş çıkardılar ve umarım onları durdurabiliriz."

Hakem Cüneyt Çakır’ın görev yapacağı Manchester City Real Madrid maçı TSİ 21.45’te başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nin yarı final diğer maçı ise Atletico Madrid Bayern Münih arasında yarın oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ