MENÜ

Hoca borsası açıldı!

Lucescu’dan umudunu kesen yönetim, yerli ve yabancı alternatiflerle görüşme kararı aldı. Yerlide öne çıkan Ersun Yanal’a içeriden ciddi muhalefet var. Genel kanı, yabancı ve kariyerli bir isim. O noktada da İspanyol çalıştırıcı Juande Ramos ismi tekrar vitrinde...

Hoca borsası açıldı!

Trabzonspor’da teknik direktör arayışları bitime 4 hafta kala yönetimin öncelikli gündemlerinden biri oldu. Hami Mandıralı’ya farklı bir pozisyon düşünen Bordo-Mavili ekibin yönetimi, yerli ve yabancı adaylar üzerinde duruyor.

Yerlide öne çıkan, hatta neredeyse adı anılan tek isim yine Ersun Yanal. Başkan Muharrem Usta’nın daha önce birkaç kez görüşüp fikir alışverişinde bulunduğu Yanal’a yönetim içinden ciddi muhalefet olduğu gelen haberler arasında.

Yanal’ın son görev süresindeki tavırları ve sportif açıdan da başarısız bir çizgi ortaya koymasından hareketle, “Camiada, taraftar gözünde kredisi az. Bizim de kredimizi etkiler” yorumları yapılıyor. Yanal’ın veto yemesinin kesinleşmesi halinde ise gündemde tanıdık, daha önce isimleri Trabzonspor ile anılmış hocalar var.

Vakit problemi olacak

Devre arasında masaya oturulan Juande Ramos’un tekrar görüşülecek ilk isim olduğu belirtilirken, Braga’nın genç hocası Fonseca’nın adı da kulislerde geçiyor. Bu konuda Başkan Muharrem Usta’nın önümüzdeki günlerde yakın çalışma arkadaşlarıyla bir final toplantısı yapacağı ve kararını netleştirip temasları başlatacağı kaydedildi.

Sezon bitene kadar, en geç 1.5 ay içinde teknik direktör konusunun çözüme kavuşturulması planlanıyor. Bunun sebebi de neredeyse tamamen yenilenecek olan kadronun şekillenmesi için her zamankinden daha ciddi bir zamana ihtiyaç olması.

Haberin Devamı
YORUM YAZ