MENÜ

Rizespor'da işler değişti!

Rize’de takımın düşme potasının 5 puan önünde hedef haline gelmesi camiayı çıldırttı. Taraftar grupları sosyal medyadan isyan mesajları yağdırdı. Bir ay öncesine kadar, “Hocamızla 5 yıllık sözleşme imzalayacağız” diyen yönetim ise tüm görüşmeleri askıya aldı.

Rizespor'da işler değişti!

Çaykur Rizespor’da alınan başarısız sonuçlar camiada çatlak seslerin yükselmesine neden oldu.

Deplasmanda Torku Konyaspor’a karşı etkisiz bir futbol ortaya koyan Yeşil-Mavililer, sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılınca düşme potasının sadece 5 puan önünde kalan Karadeniz ekibine taraftarlardan tepki mesajları yağmaya başladı.

Hedefte özelikle teknik direktör Hikmet Karaman vardı. Yönetim, tecrübeli hocaya yapılan istifa çağrılarına sessiz kalırken, gelecek sezonun planlaması için yapılacak tüm görüşmeleri de askıya aldı.

9 oyuncu boşa çıkıyor

Bundan bir ay öncesine kadar yaptığı açıklamada, “Hocamıza 5 senelik sözleşme önerdik, en kısa sürede imzalayacağız” diyen başkan Metin Kalkavan’ın henüz bu konuda somut bir adım atmamasının takımın bulunduğu sıkıntılı durumdan kaynaklandığı öğrenildi.

İç transferde de 9 oyuncusuyla sözleşmesi sona erecek olan Rizespor’da, teknik direktör Hikmet Karaman dahil olmak üzere oyuncularla yapılacak görüşmeler için de sezon sonunun bekleneceği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ