MENÜ

İbrahim Üzülmez: Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez: Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir maç olacağını düşünerek Gaziantep'e geldiklerini, disiplin içerisinde hareket ederek zorlu deplasmandan başarıyla çıktık...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Gençlerbirliği, deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, saha içerisinde baştan sona ikili mücadeleleri kazanmaya ve üretmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Dolayısıyla bunları yaptığınız zaman sonuç da arkasından geliyor. Gaziantep ekibi için bugün biraz daha zordu. Onlar maçı kazanıp alt sıralardan kurtulmak istedi. Ama biz başarılı olduk" dedi.

İlk yarıda daha dikkatli olmaları halinde daha farklı bir skor elde edebileceklerini aktaran Üzülmez, "Futbolcular, Gençlerbirliği armasına yakışır bir futbol oynadığı için teşekkür ederim. Kalan 4 maçta da üstümüze düşen görev neyse onu yapacağız. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Gaziantep deplasmanından 3-1 galip dönmek kolay değil. Biz istiyoruz, çalışıyoruz ve karşılığını alıyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor'un lige yakıştığına dikkati çeken Üzülmez, Gaziantepspor'un bundan sonraki maçlarda ligde kalabilmek için ihtiyaç duyduğu puanları alabilecek bir kadroya sahip olduğunu aktardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ