MENÜ

Adanaspor Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

PTT 1. Lig 31. hafta maçında lider Adanaspor, 2-0 geriye düştüğü mücadelede Gaziantep BBSK'yı 90. dakikada penaltıdan Foguinho'nun attığı golle 3-2 mağlup ederek Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Adanaspor Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Adanaspor, deplasmanda Gaziantep BBSK'ya konuk oldu. Adanaspor'un galip gelmesi halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği maça ev sahibi Gaziantep BBSK çok etkili başladı.

Mücadelenin henüz 4. dakikasında Gaziantep BBSK, Gökhan Sazdağı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadwece 6 dakika sonra Foxi sahneye çıktı ve Gaziantep BBSK şok bir skorla 2-0 öne geçti.

42. dakikada Adanaspor'da Renan Foguinho, farkı 1'e indirdi me ilk yarı 2-1 sona erdi.

Mücadele etmeyi bırakmayan Adanaspor, ikinci yarıya istekli başladı. 53. dakikada Uche Kalu topu filelere yollayarak 2-0 geride olan takımını 2-2'lik berbaerliğe getirdi. Mücadele bu skorla sona erecek derken 90. dakikada Adanaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Renan Foguinho meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Son olarak 2003-2004 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Adanaspor, yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ