MENÜ

Vodafone Arena Kartal Yuvası'nın resmi açılışı yapıldı

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve Kaptan tolga ile Necip, Vodafone Arena Kartal Yuvası'nın açılışına katıldı.

Vodafone Arena Kartal Yuvası'nın resmi açılışı yapıldı

Açılışa Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Stat ve Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Umut Güner, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Emre Kocadağ, Tolga Zengin, İkinci kaptanı Necip Uysal ve taraftarlar katıldı.

Açılış esnasında Başkanı Fikret Orman, 41.903 adet basılan özel Vodafone Arena T-Shirtü’nün 1 numaralı sayısını aldı.

Hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman; “Bizim için çok önemli bir gün. Açıkçası 3 senedir statsız ve stat mağazamız olmadan oynuyoruz. Burada böylesine güzel bir mağaza olduğunu görmek çok keyif verici. Stat mağazamız bize büyük bir gelir getirecek ve camiamızın medar-ı iftiharı olacak. Beşiktaşlılar burada her istediklerini bulabilecekler.”dedi.

Önümüzdeki Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili de konuşan Başkanımzı Fikret Orman; “Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. İki kaptanımız da burada. Takımımızın ruh hali gayet iyi, hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. Cumartesi günü de inşallah galibiyeti alacağız.” dedi.



Açılış esnasında konuşma yapan, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak; “Hepimiz çok heyecanlıyız. Özlemini duyduğumuz stadımıza kavuştuk. Çok modern, taraftarlarımızın her türlü talebini karşılayabilecek çok güzel bir mağazamız oldu. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İnönü Stadı’nda çok küçük bir mağazamız vardı. O zamanlar en büyük hedefimiz böyle çağdaş bir mağaza yapmaktı. Bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımızı mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Emre Kocadağ ise; “Hayırlı olsun tüm taraftarlarımız için. Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası mağazasını açtık. Çok güzel ürünler var. 1200 metrekarelik, 2 katlı bir yer. Taraftarlarımızın ilgisi büyük. Burada her aradıklarını bulabilecekler. Toplamda 76 mağazaya ulaştık. Bundan sonra mağazalaşma anlamında Anadolu’da Kartal Yuvası olmayan şehirlere yöneleceğiz. Kurumsallaşmayı sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Kaptan Tolga Zengin; “Hayırlı olsun. Önce stadımıza kavuştuk, sonra da Kartal Yuvası mağazamıza. Taraftarlarmızın desteği çok önemli. Lisanslı ürünler kullanarak takımımıza destek olacaklar. Stadımız çok güzel durumda. İnsan bakmaya doyamıyor.” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ