MENÜ

Villareal – Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde eşleşen ekiplerinden ikisi, İspanyol ekibi Villarreal ile İngiliz temsilcisi Liverpool oldu. Takımlar, İsviçre'deki final maçına bilet alabilmek için ilk mücadeleyi Villarreal'in sahasında verecek. Peki Villareal - Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bu maça dair her şey haberin içinde...

Villareal – Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final mücadelesi verecek olan Villareal ve Liverpool’un ilk maçı 28 Nisan Perşembe günü oynanacak. Villareal – Liverpool maçı saat 22:05’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

VILLAREAL - LIVERPOOL CANLI

Villarreal - Liverpool maçı aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin diğer maçı olan Shakhtar Donetsk - Sevilla maçı gibi şifreli olarak da ekranlara gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal - Liverpool maçı Tivibu Spor 2 kanalından, Shakhtar Donetsk Sevilla mücadelesi ise Tivibuspor'dan naklen ekranlara gelecek.

Shakhtar Donetsk Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Villarreal Liverpool muhtemel 11'ler

Villarreal: Asenjo – Jaume Costa, Victor Ruiz, Bailly, Mario – Suarez, Pina, Bruno, Trigueros – Soldado, Bakambu.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Can; Lallana, Firmino, Coutinho; Sturridge.

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final ilk maçları 28 Nisan Perşembe, rövanş müsabakaları ise 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

TARİHİNDE İLK KEZ FİNAL!

Maç öncesinde stat içinde ve dışında İngiltere’nin ünlü rock grubu The Beatles’ın "Yellow Submarine" adlı şarkısının çalacağı da duyurulurken, müzik gruplarının da sahne alacağı bildirildi. Ayrıca 15 Nisan 1989’da Hillsborough Stadı’nda meydana gelen ve Liverpoollu 96 taraftarın ölümüne neden olan tribün faciasının kurbanlarının da yarınki maçta anılacağı belirtildi.

Villarreal Kulübü ve taraftarlarının girişimiyle, futbolcular sahaya çıktığı sırada stadın güney kapısının olduğu bölüme İspanyol kulübünün renklerinden oluşan ve üzerinde "You’ll Never Walk Alone - (Asla yalnız yürümeyeceksin) 96" yazılı büyük bir pankart asılacağı duyuruldu.

Öte yandan 2006-2009 yıllarında Türk futbolcu Nihat Kahveci’nin de formasını giydiği Villarreal takımı, tarihinde ilk defa bir Avrupa kupasında final oynamak hedefiyle Liverpool karşısında sahaya çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri şöyle oluştu:

Klopp: İstanbul'u hatırlayın

Shakhtar Donetsk-Sevilla
Villareal-Liverpool


Avrupa Ligi kupasını müzesine götürecek takımın belli olacağı final maçı ise 18 Mayıs Çarşamba günü İsviçre’nin Basel kentinde bulunan St.Jakob-Park Stadyumu’nda oynanacak.


Hillsborough felaketi: Taraftar masum, polis suçlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ