MENÜ

Manchester City Real Madrid maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

Manchester City Real Madrid maçı Şampiyonlar Ligi yarı final ilk mücadelesi bu akşam oynanacak.. Manchester City evinde Real Madrid'i konuk edecek. İngiltere'deki mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. "Manchester City Real Madrid canlı izle hangi kanalda saat kaçta" sorularının cevabı haberimizde. Yarı finalin diğer maçı ise Atletico Madrid Bayern Münih arasında..

Manchester City Real Madrid maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupaya giden yolda dev bir karşılaşma oynanacak. Real Madrid Manchester City deplasmanında Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında avantaj arayacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği yarı final eşleşmesinin ilk ayağında oynanacak Manchester City Real Madrid mücadelesinde FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Büyük kapışmada ilk maç, bu akşam oynanacak. City of Manchester Stadı'nın ev sahipliği yapacağı dev mücadele, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen, şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Manchester City-Real Madrid maçına doğru

Bu ikili arasındaki rövanş müsabakası ise 4 Mayıs tarihinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.

Manchester City Real Madrid canlı

İNGİLİZLER'İN YARI FİNAL YOLU

Manchester City; İtalyan devi Juventus, İspanyol temsilcisi Sevilla ve Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ın bulunduğu D Grubu'nu 12 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Ukrayna takımı Dinamo Kiev'i saf dışı bırakan İngilizler, çeyrek finalde ise Fransa'nın köklü kulübü Paris Saint-Germain'i eledi.

MANCHESTER CITY CEPHESİ

Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain, eşleşmeye ilişkin şöyle konuştu:

"Harika bir eşleşme. Bu kupada başarılar elde etmiş bir takımla karşılaşacağız. Fakat bu noktaya kadar geldik. Ve hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

İSPANYOLLAR'IN YARI FİNAL YOLU

Real Madrid; Fransız devi Paris Saint-Germain, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ve İsveç temsilcisi Malmö'ye karşı mücadele verdiği A Grubu'nu zirvede noktaladı. Son 16 turunda İtalya'nın köklü kulübü AS Roma'yı eleyen İspanyollar, çeyrek finalde ise Alman takımı Wolfsburg'u saf dışı bıraktı.

REAL MADRID CEPHESİ

Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno, eşleşme hakkında şunları söyledi:

"Tehlikeli bir eşleşme. Manchester City kaliteli ve üst seviyede bir ekip. Agüero ve Silva gibi isimlere sahipler. İki maçta da en iyi futbolumuzu oynamalıyız."


Manchester United'ın yıldızları için seks iddiası!


MANCHESTER CITY PSG'Yİ ELEDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City, sahasında Paris Saint-Germain’i 1-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalma mücadelesi veren Manchester City, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Fransız ekibini Etihad Stadı’nda ağırladı.

Karşılaşmanın 30. dakikasında ceza alanına giren Sergio Agüero, kaleci Kevin Trapp’in müdahalesiyle yerde kalınca İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Arjantinli futbolcu Agüero, meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.

Bu pozisyondan sonra rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip skor üretemedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. Manchester City, ikinci yarıda aradığı golü buldu. Maçın 76. dakikasında ceza yayının önünde topla buluşan Kevin De Bruyne’in sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Trapp’ın solundan ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda skoru koruyan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri Fransız temsilcisini 1-0 mağlup ederek tur atladı.

Bir hafta önce oynanan ilk maçta takımını öne geçiren golü atan 24 yaşındaki Belçikalı futbolcu De Bruyne, rövanş mücadelesinde de takımı adına skor üretti. Öte yandan Manchester City, UEFA organizasyonlarında yarı finale yükselen 10. İngiliz ekibi oldu.

REAL MADRİD WOLFSBURG'U ELEDİ

İspanyol ekibi Real Madrid, 2-0 kaybettiği UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçının rövanşında Almanya’nın Wolfsburg takımını 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinadine Zidane, Wolfsburg’a karşı 22 Mart’ta Barcelona’yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ilk 11’ini sahaya sürdü. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Real Madrid, Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun 16 ve 17. dakikalarda arka arkaya attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Alman ekibi, ilk ciddi atağını yaptığı 33. dakikadan itibaren oyuna denge getirdi. Devrenin sonlarına doğru sahada daha iyi oynayan taraf Wolfsburg olsa da ilk 45 dakika, Real Madrid’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Wolfsburg’da Draxler 31. dakikada sakatlanınca yerine Kruse oyuna girdi. İkinci yarıda Real Madrid’in hızını kesmeyi başaran Wolfsburg, 52 ve 60. dakikalarda gole çok yaklaştı ancak son vuruşlarda başarılı olamadı.

Turu getirecek 3. gol için sabırlı olan Real Madrid’de 66. dakikada Sergio Ramos’un kafa vuruşunda top direkten döndü. 77. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, takımının ve kendisinin 3. golünü attı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Wolfsburg’u 3-0 mağlup eden Real Madrid, adını yarı finale yazdırdı.

Ronaldo 16 gole ulaştı

Ronaldo böylece, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki gol sayısını 16’ya çıkardı. "UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en skorer oyuncusu" unvanının sahibi Ronaldo’nun, turnuva kariyerindeki gol sayısı da 93’e yükseldi. Ronaldo, 2013-14 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde toplam 17 gol atarak "bir sezonda Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gol atan futbolcu" olmuştu.

Portekizli futbolcunun ligde de 30 golü bulunuyor. Ronaldo ayrıca, yaptığı 5 hat-trickle, bu alandaki Şampiyonlar Ligi rekorunu elinde tutan Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi’yi de yakaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ