MENÜ

Kayserispor'da 'halaylı' antrenman!

Kayserispor, ligin 30. haftasının açılış maçında yarın oynayacağı Bursaspor maçına neşe içinde hazırlanıyor.

Kayserispor'da 'halaylı' antrenman!

Son antrenmanda, teknik direktör Hakan Kutlu ve yardımcı antrenörlerin direktifleriyle hareket eden futbolcuların 'halay' benzeri ısınma hareketleri dikkat çekti. Teknik Direktör Hakan Kutlu, ''Ligin altından kendimizi bir an önce sıyırmak istiyoruz'' dedi.

Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönen ve ligde kalma umutlarını son haftalara taşıyan sarı kırmızılı takımın Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kasımpaşa maçından önce ligde kalan 6 maçı final maçı olarak nitelendirdiklerini bildirdi.

Kutlu, ''Kasımpaşa maçı bizim için hem sonuç hem de oyun anlamında olumlu geçen bir maç oldu. Ama ,şimdi önümüzde çok zar bir Bursaspor maçı var. Bu maçı aldığımız takdirde çok daha rahat nefes alacağız, geriye kalan ligin son 4 haftasında. Kazanmamız gereken bir maç. Kasımpaşa maçında hangi duygularla oynamışsak, yine aynı duygularla oynamamız gereken bir maç. Oyuncularıma güveniyorum, işin bilincindeler. Özellikle 4-5 haftadır göstermiş oldukları oyun, ortaya koydukları karakter, bizi umutlandırıyor. Kasımpaşa maçının vermiş olduğu bir moral de var. Aynı duygularla oynamamız gerekiyor. Kazanma isteğini sonuna kadar hissettirmemiz gereken bir maç. Seyircilerimizi de bu maça bekliyoruz. Çünkü onların bizimle beraber olmaları, tribünde olmaları, bizim gücümüzü ikiye katlayacaktır. Onları da maça bekliyoruz. Beşiktaş'la oynayacağımız bir maç var. Biz bulunduğumuz konum itibarıyla ligin üst kısmıyla ilgilenmiyoruz. Ama bu Bursaspor maçını istediğimiz skorla geçersek, Beşiktaş maçında daha rahat bir futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Ancak biz çok fazla ligin üstüne takılmayıp, ligin altından kendimizi bir an önce sıyırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kayserispor futbol şube sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız da, Hakan Kutlu ile takımın yeni bir hava bulduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Bu havayla beraber, oynadığımız maçlarda, iyi mücadele ve iyi futbol ortaya koyduk. Kasımpaşa maçında da bu devam etti ve neticede 3 puanla döndük. Kasımpaşa maçından 3 puanla dönmemiz, Bursaspor maçını bir kat daha anlamlı hale getirdi. Dolayısıyla bu maçta da takımımız hem iyi futbol, hem de iyi mücadele ortaya koyarak Bursaspor'u buradan puansız göndereceğimize biz yürekten inanıyoruz. Bilet fiyatlarımız, 3-5 TL. İnşallah böyle sezonun en önemli maçında taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Bu maçta yoğun bir destek bekliyoruz. O desteğin olacağına da ben yürekten inanıyorum. İnşallah hep beraber Bursaspor maçından hep beraber 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Takımda sarı kart cezalısı olarak sadece Zeki Yavru var. Sakat olan Derley ve Samba Sow takımla antrenmanlara başladı. William'ın kasığında bir sakatlık ortaya çıktı. 5-6 hafta aramızda olamayacak. Muhtemelen sezonu kapattı.''

Teknik Direktör Hakan Kutlu, Bursaspor maçı öncesi yapılan son antrenmanı baştan sona video ile kayıt altına aldırdığı görülürken, futbolcuların kahkahaları, Karpuzatan tesislerini çınlattı.

Kaynak: DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ