MENÜ

Engin Korukır: İlk 6 iddiamız devam edecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Engin Korukır, "Kazandığımız sürece ilk 6 iddiamız devam edecek" dedi.

Engin Korukır: İlk 6 iddiamız devam edecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Engin Korukır, "Kazandığımız sürece ilk 6 iddiamız devam edecek" dedi. Korukır, Nuri Asan Tesisleri’nde idman öncesinde AA muhabirine, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Denizlispor maçını değerlendirdi.

Takımda son haftalarda kart cezalısı oyuncu sayısının arttığını hatırlatan Korukır, "Sezon içinde kart cezası olacak ama bu iki hafta içinde üst üstte 4 oyuncumuzun kart cezalısı olması ve bazı oyuncularımızın sakatlığı can sıkıyor. Özellikle Giresunspor maçında kaçırdığımız pozisyonlara ve de yediğimiz gollere baktığımızda üzülmememiz elde değil. Çünkü çok müsait pozisyonda golleri kaçırdık ama her idmanda çalıştığımız pozisyonlarda goller yedik." diye konuştu.

Denizlispor’un kümede kalmak için mücadele ettiğine dikkat çeken Korukır, şunları kaydetti:

"Denizlispor’un puan cetvelindeki yeri onların çok iştahlı olacağının göstergesidir. Çünkü bize kaybederlerse daha fazla sıkıntıya girecekler. Yüzde 100 kazanmamız gereken bir maç. Kazandığımız sürece ilk 6 iddiamız devam edecek. Halen ilk 6 ile aramızda 4 puan fark var."

"Rakiplerimiz de zorlu maçlar oynayacak. Bizim en büyük sıkıntımız deplasmanlarda ilk yarıda bol pozisyon yakalıyor, bunları değerlendiremiyoruz. İkinci yarılarda ise yediğimiz gollere cevap veremiyoruz. Bunun üzerinde çalışacağız. Ligde son dakikaya kadar var olacağımızı düşünüyorum."

Öte yandan Samsunspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktörü Korukır yönetiminde futbolcular, ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri ve taktik ağırlı çift kale maç yaptı. Antrenmana sakat olan Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı dışında tüm oyuncular katıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ