MENÜ

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı sezonun son derbisi olacak. İki ekip Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Antalya Arena'da passolig uygulaması olmadan karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Galatasaray kadroları da şimdiden merak ediliyor. En çok merak edilen soru ise Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda? gs fb kupa maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda

Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı için geri sayıma geçildi. Futbolda sezonun son derbisi olan Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ile sezon noktalanacak. Futbolseverler Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı nerede ne zaman saat kaçta hangi kanalda, merak ediyor.

Galatasaray Fenerbahçe maç bileti de satışa çıkmış durumda. Türkiye Futbol Federasyonu Euro2016 öncesi oynanacak bu derbiye çok önem veriyor. TFF hummalı bir çalışma içinde.

Türkiye Kupası Finali, 26 Mayıs Perşembe günü Antalya Arena'da oynanacak. Mücadelenin başlama saati ve yayıncı kanalı daha sonra TFF tarafından açıklanacak. Henüz saat bilgisi ve yayıncı kuruluş netleşmiş değil.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi / Galatasaray Fenerbahçe maç bileti

Galatasaray Fenerbahçe maç bileti

Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşacak Galatasaray - Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu. Antalya Stadyumu'nda yapılacak maç için 1. kategori (Doğu ve Batı) 150, 2. kategori (Kuzey ve Güney) 75 TL'den satılmasına karar verildi. Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları Batı ve Güney tribünlerden maçı seyredebilecek.

Ziraat Türkiye Kupası / Türkiye Futbol Federasyonu

Passolig uygulaması yok

Futbolseverlere bir de müjde. Türkiye Kupası'nda Passolig uygulaması geçerli olmadığı için bilet alabilen herkes finali staddan izleyebilecek. Antalya Stadı'nda Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına eşit oranda koltuk ayrılacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE HABERLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ