MENÜ

Torku Konyaspor'un ismi değişiyor

Torku Konyaspor ismi yeni sponsorluk anlaşmasına göre önümüzdeki sezon Atiker Konyaspor olacak.

Torku Konyaspor'un ismi değişiyor

Torku Konyaspor, yeni sezonda isim sponsorluğu için Atiker ile 3 yıllık sözleşme imzamladı.

Konyaspor'un isim sponsoru olan Torku ile sözleşmesi bu yıl bitiyor. Bu nedenle de yeşil beyazlı kulüp, Atiker ile 3 yıllık isim sponsorluğu imzaladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'da bugün düzenlenen imza törenine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker katıldı.
İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Şan, "İnşallah kısmet olursa önümüzdeki sezondan itibaren bu kez Avrupa'da Konyamızın sesini duyuracak. Bunun için her zaman söylediğimiz bir slogan vardı 'Birlikte Konya'yız' diye. Bugüne kadar bu birlik ve beraberlik içerisinde gelinen noktadaki başarı yakalandı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Konyaspor tarihinde yeni bir sayfa açılıyor. Kulüp isim sponsoru olarak Konyamızın ulusalda ve uluslararası alanda da bir markası olan Atiker firmasıyla isim sponsorluğu konusunda anlaşmış bulunmaktayız" dedi.
Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ise yaptığı konuşmada, "Biz Konya'da doğduk ve Konya'da para kazanan bir sanayiciyiz. Konya'ya da minnet borcumuzu ödememiz gerekti. Bu nedenle sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz konuda Konya'yı Türkiye'de en iyi şekilde tanıtabilmek için zaten bir marka olan Atiker ile Konyaspor'umuzu birleştirip daha iyi bir yerlere getirmeyi canı gönülden istiyoruz."

Konyaspor, Haziran ayından itibaren 3 yıl boyunca Atiker Konyaspor adıyla mücadele verecek.

KONYA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ