MENÜ

Nihat Özdemir'den Aykut Kocaman'a övgü

Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet ettikten sonra şimdi Futbol Federasyonu Başkanvekili olan Nihat Özdemir, ligde kalan son 5 haftada Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin futbolseverlere iyi maçlar izlettireceklerini söyledi.

Nihat Özdemir'den Aykut Kocaman'a övgü

Fenerbahçe'nin eski, TFF'nin yeni Başkanvekili Nihat Özdemir, her sezon başında şampiyonluk yarışında daha fazla takımın olmasını dilediklerini söylerken, bu sezonun sürprizinin Aykut Kocaman'ın takımı Konyaspor olduğunu da ifade etti.

Özdemir şöyle konuştu:

"Sezon başından beri çok hareketli ve iyi bir yarışma oldu. İsterdim ki daha fazla takım şampiyonluk yarışında olsun, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un bu yarışın içinde olmasını dilerdim. Fakat maalesef Galatasaray ve Trabzonspor biraz geri kaldılar. Onların yerine Konya öne geçti.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadele kıyasıya devam ediyor. 2 hafta öncesine kadar puanları eşitti, gol üstünlüğü ile ancak Fenerbahçe öne geçiyordu. Fenerbahçe'nin Konya'ya yenilmesi, Osmanlı ve Galatasaray ile berabere kalması sonucu bir anda 5 puan geriye düştü. İyi bir sezon geçiyor. Daha alınacak 15 puan var. Bu arada Beşiktaş yeni sahasına kavuştu. Bu durum takımı daha da motive ediyor. Fenerbahçe iki yıldır şampiyonluktan uzak, elinden geldiği kadar takibini sürdürüyor. Tahmin ediyorum önümüzdeki 5 hafta Fenerbahçe de Beşiktaş da iyi maçlar seyrettirecek bizlere. Kim hak ederse, kim bu önümüzdeki 5 haftayı iyi değerlendirirse o şampiyonluk ipini göğüsleyecek ve Türkiye Ligi'nin şampiyonu olacaktır."

Aykut Kocaman'ı her zaman takdir ettiğini de dile getiren Nihat Özdemir, Konyaspor ve Aykut Kocaman'a şimdiden Avrupa Kupası'nda başarılar diledi.

Özdemir; "Biz Aykut Kocaman hocamızla 3 Temmuz'u beraber yaşadık. Gerçekten dirayetli bir insan, duruşu, karakteri, şahsiyeti ile hepimizi etkiledi. Kendisini çok severim, çok takdir ederim. Çok başarılıydı. Fenerbahçe'de futbolculuk döneminde de teknik direktör olarak da üst düzey performans gösterdi. Şimdi Konya'da başarılı, Konyaspor'un 3.lüğünü ben garanti gibi görüyorum.

Önümüzdeki yıl Avrupa Ligi'nde Konyaspor temsil edilecek. İyi bir statları var. Taraftar kitlesi güzel. Aykut hoca yine başarılı olacaktır. Gördüğüm kadarıyla 81 il içinde futbola ilgi gösteren ve takımlarını iyi destekleyen Konya. Hem bizim milli takımımıza hem de Konyaspor'a katkıları olumlu. Çok önemli derecede Konya'ya destek veriyor oradaki futbolseverler.
Türkiye Kupası'nda yarı finalistler. Kendi sahalarında yarı finalin ilk maçını oynayacaklar. Orada da iddialılar. Her yönden Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanmış durumdular. İnşallah başarıları devam eder. Aykut Kocaman bunlara layık bir insan. Bundan sonraki yaşamının da başarılı geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ