MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası'da hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Ziraat Türkiye Kupası'da hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam otnanacak olan yarı final ilk maçlarının hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak maçı, hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada ise Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray, çeyrek final karşılaşmalarında zorlu rakibi Akhisar Belediyespor'u eleyerek yarı finale adını yazdırırken, Rize temsilcisi, Medipol Başakşehir ile çıktığı karşılaşmada rakibini eledi.

Sarı-Lacivertliler ise, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Amedspor'u Kadıköydeki rövanş maçında 3-1 yenerek yarı finale çıkmaya hak kazanırken, Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor, rakibi Beşiktaş'ı kendi evinde mağlup ederek Kupa yarışında finalist oldu.

Çaykur Rizespor 1-3 Galatasaray

Geçtiğimiz sene Süper Lig şampiyonluğu ve Süper Kupa'nın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanan Galatasaray, bu sezon kupanın en iddialı takımlarından biri. UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle Avrupa'dan men edilen Cim Bom'un öncelikli hedefi; 2015-2016 sezonunun Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek ve lig'i ilk 5'te bitirmek.

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı: 0-2

Galatasaray'ın önümüzdeki sezonda Avrupa macerasından mahrum kalmaması için, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması şart. Böylelikle Avrupa Kupalarına gitme hakkı kazanabilen Galatasaray, cezasını önümüzdeki sezon çekip, bir sonraki yıl turnuvalara katılmaya hak kazanacak. Sarı Kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, bu hedef gerçekleştiği takdirde oyuncularına kişi başı 200 bin TL'lık prim dağıtacağını açıklamıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ