MENÜ

Konya'da parola aynı: Yendik, yine yeneriz

2016’nın yenilmez tek takımı, kupada da fire vermek istemiyor. Torku Arena’da Fenerbahçe’yi 2-1 deviren Yeşil-Beyazlılar’da hedef değişmedi: “Taraftarımızla yine rakibimizi yenelim, İstanbul’a avantajlı gidelim”

Konya'da parola aynı:  Yendik, yine yeneriz

27 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nda yarı finale çıkan Torku Konyaspor, ligde de 3.’lük koltuğuna adeta ambargo koydu. Gelecek sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, tarih yazma fırsatını kaçırmak istemiyor.

Üst düzey 5 lige bakıldığında 2016’nın yenilmez tek takımı olan Aykut Kocaman yönetimindeki Konya, son 18 maçın 15’ini kazandı. Sadece 3’ünde rakipleriyle berabere kaldı.

Ligin 28. haftasında Fenerbahçe’yi Torku Arena’da konuk eden Anadolu Kartallar’ı 40 bin taraftarının önünde zafere uzanmış, rakibini 2-1 devirip, şampiyonluk yolunda büyük yara vermişti.

Konya’da parola değişmedi. Mutlak galibeyete odaklanan Konyaspor’da, Aykut Kocaman son lig maçında rotasyona gitmişti.

Yıldızları dinlendirdi

Meha, Holmen, Ömer Ali, Rangelov gibi kilit isimleri dinlendiren ve Fenerbahçe maçına saklayan Kocaman, özellikle gol yememeleri gerektiğini takıma anlatıyor.

İki aşamalı maçların farkına dikkat çeken başarılı teknik adam oyuncularına, “Evimizde kazanmak yetmez, gol de yememeliyiz. Dikkatli olalım ve bu eşleşmenin 180 dakikalık bir mücadele olduğunu unutmayalım” diyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ