MENÜ

Çaykur Rize'de 5-0 motivasyonu

İkinci yarı sadece bir galibiyet alan Yeşil-Mavililer, yarınki maça Galatasaray gibi kurtuluş gözüyle bakıyor. Rize, 2003-2004’te Cim Bom’u kupada 5-0 yıkmıştı, takımın başında da yine Hikmet Karaman vardı.

Çaykur Rize'de 5-0 motivasyonu

Küme düşme potasından bir türlü uzaklaşamayan Çaykur Rizespor, ligin dibindeki 3 takımın da kaybetmesiyle bu hafta rahat bir nefes aldı. Yeşil-Mavili takımda artık gözler tam anlamıyla Türkiye Kupası’na çevrildi. Yarı final ilk maçında yarın Galatasaray’ı konuk edecek olan Rizespor, zafer planlarını yapıyor.

Son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Karadeniz ekibi, rakibi gibi Türkiye Kupası’na kurtuluş gözüyle bakıyor.

2003-2004 sezonunda Rizespor’da görev yapan Hikmet hoca, Galatasaray’ı 5-0’lık skorla Türkiye Kupası’nda saf dışı bırakmıştı. Tecrübeli hoca, oyuncularını o maçı hatırlatarak motive ediyor. Cim Bom’u çok iyi analiz eden Karaman, 17 kez ligde bu sezon Aslan’a boyun eğmedi. İlk yarıda kazanan Rize, ikinci devrede ise Galatasaray ile berabere kaldı.

Eren Albayrak kesin yok

Öte yandan yaklaşık 1 hafta önce satışa çıkan biletlere taraftarların henüz beklenen düzeyde ilgi göstermediği öğrenildi. Yeşil-Mavili takımda sakatlığı süren Eren Albayrak’ın ise yarı final ilk karşılaşmasında kesin olarak forma giyemeyeceği bildirildi. Her şeye rağmen Rizespor, gol yemeden avantajlı bir skor almaya kilitlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ