MENÜ

Yiğit İncedemir: Kimse bizi ilgilendirmiyor

Medicana Sivassporlu oyuncu Yiğit İncedemir, ligin kalan maçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yiğit İncedemir: Kimse bizi ilgilendirmiyor

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Medicana Sivasspor’un orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, ligde kalan 5 maçta kendi benlikleri, Sivasspor ve Sivas halkı için oynayacaklarını söyledi.

Ligin 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Medicana Sivasspor’da Yiğit İncedemir, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ligde kalan haftaları en iyi şekilde kapatmak istediklerini ifade eden Yiğit, "Kalan 5 haftada takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kimse bizi ilgilendirmiyor. Kalan 5 maçı kendi benliğimiz, Sivasspor ve Sivas halkı için oynamak zorundayız. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah, buradan çıkacağız." dedi.

Maçlarında hakem hataları yaşandığını ileri süren deneyimli futbolcu, "Büyük takımlarla oynadığımız zaman bunların yaşandığını görüyoruz. Yanlı demiyorum ama biraz daha takdir haklarını karşı takımdan yana kullanıyorlar. Bunu da kasıtlı bir şey olarak görmüyorum." diye konuştu.

Yiğit, deplasmanda yapacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirterek, "Kalan 5 hafta bizim çok önemli. Medipol Başakşehir karşılaşmasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gaziantepspor maçında oynadığımız futbolu sahaya yansıtıp, galip gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar başladı

Kırmızı-beyazlı takım, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından açma ve germe hareketleri yaptı. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan John Boye, Emre Öztürk ve Beşiktaş karşılaşmasında ön çapraz bağları kopan Cicinho katılmadı. Aatif Chahechouhe ise takımdan ayrı koştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ