MENÜ

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı: 0-2

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Teknik direktör Vitor Pereira, sürpriz bir ilk 11 ile sahaya çıkmayı tercih etti. Kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan Gönül, ileride Van Persie yok. 'Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı' seçeneği de haberimizde..

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı: 0-2

Torku Konyaspor Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında ağırlayacak. Çeyrek finalde Beşiktaş'ı eleyen Aykut Kocaman'ın Torku Konyaspor'u yarı finalde bir başka dev Fenerbahçe'yle karşılaşıyor.

Konyaspor Fenerbahçe Canlı

Ligde Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kalan, oynadığı futbol başta kendi taraftarı olmak üzere birçok kesimden yoğun eleştiri alan ve şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı ve bu sezon müthiş bir çıkış yakalayarak UEFA Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılma yolunda dev adımlar atan Torku Konyaspor deplasmanına konuk oluyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Kadlec, Mehmet Topal, Ozan, Alper, Nani, Volkan, Fernandao

Konyaspor'un 11'i belli oldu

Kaya, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan, Ömer Ali, Holmen, Meha, Dimitar Rangelov

Teknik direktör Vitor Pereira, kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan Gönül ve hücum hattında Van Persie olmak üzere önemli yıldızlarını yedek oturtmayı tercih etti.

"Futbolcular şoka uğradı"

Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçının detayları...

Torku Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesi 20 Nisan 21.15'te oynanacak ve Torku Arena'daki mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

Konyaspor Fenerbahçe maçının hakemi Tolga Özkalfa

Türkiye Kupası'nda oynanacak Konyaspor Fenerbahçe maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Tolga Özkalfa, bu sezon Süper Lig'de 10, PTT 1. Lig'de 1, UEFA Avrupa Ligi'nde 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşma yönetti. Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı Özkalfa'nın bu sezon yöneteceği 3. kupa mücadelesi olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ