MENÜ

Selim Ay: Türkiye Kupası'nı Konya'ya getireceğiz

Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay, Türkiye Kupası'nı kazanacaklarını söyledi.

Selim Ay: Türkiye Kupası'nı Konya'ya getireceğiz

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 20 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe’yi konuk edecek Torku Konyaspor’un defans oyuncusu Selim Ay, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmandan önce gazetecilere açıklamada bulunan Selim Ay, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini kaydetti.

Kupada son noktaya kadar gitmek istediklerini belirten Selim, "İnşallah Türkiye Kupası’nı Konya’ya getireceğiz. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman bizi maçın gereklerine uygun olarak çalıştıracaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu maçtan da alnımızın akıyla çıkacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Torku Konyaspor, Fenerbahçe ile yapacağı yarı final ilk maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve topla ısınma hareketleri yaptı.

Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlıların, idmanın kapalı bölümünde ise Fenerbahçe maçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ