MENÜ

Kayserispor'da bahar havası

Süper Lig'de alt sıralaradan kurtulma mücadalesi veren Kayserispor'un İstanbul'da Kasımpaşa karşısında 10 hafta sonra elde ettiği 2-1'lik galibiyet, sarı-kırmızılı camiada bahar havası estirdi.

Kayserispor'da bahar havası

Sarı kırmızılı ekip, deplasman maçında Oğulcan ve Sinan Bakış'la 6 hafta aradan sonra ligde yeniden gol atma başarısını da gösterdi.

Teknik direktör Hakan Kutlu, sabırlı ve inançlı bir çalışmanın karşılığı olarak elde ettikleri galibiyetin özellikle Medicana Sivasspor, Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu gibi alt sıralardaki takımların yenildiği haftaya gelmesinin sevinçlerini daha anlamlı kıldığını vurguladı.

"RAKİPLERİMİZİN 5 PUAN ÖNÜNE GEÇTİK"

Hakan Kutlu, galibiyetle rakiplerimizin 5 puan önüne geçtiklerini belirtti, "Kalan maçlarımızda canımızı dişimize takıp, bu inançla, oyuncularımızın özverisiyle aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi. Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Yıldız ise şöyle konuştu: "Bu galibiyet bize gerçekten ilaç gibi geldi. Kulübümüzde bahar havasına sebep oldu. Hem 10 hafta sonra galip gelmek, hem de 6 hafta sonra gol atabilmenin coşkusunu yaşıyoruz. Şeytanın bacağını kırdık. Sabırla, cesaretle, özveriyle, inançla, taraftarın da desteğiyle bu engebeli yolda, puan ve puanlar toplamaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ