MENÜ

İbrahim Üzülmez: Ayrılırsam başka bir kulüpte devam ederim

Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Trabzonspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez: Ayrılırsam başka bir kulüpte devam ederim

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, kazanmaları gereken bir maçı galip tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Üzülmez, Spor Toto Süper Lig’de 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, erken gol bulmalarının kendilerini rahatlattığını belirtti.

Maçtan önce 5 oyuncusunun eksik olduğunu hatırlatan Üzülmez, "Bu bize sıkıntı yaratır mı diye düşündüm ama bugün kimsenin eksikliğini aratmayan bir oyuncu topluluğuna sahiptik. Oyuna golle başladık, bu da bizi rahatlattı." diye konuştu. Geldikleri günden beri iyi futbol oynadıklarını vurgulayan Üzülmez, şunları kaydetti:

"Kazandığımız toplarla etkili olmaya çalışan bir kimlikteyiz. Bugün de bunu yaptık. Trabzonspor’un attığı golden sonra rakibin baskısını hissettik ama iyi defans yaparak kazanmayı başardık. 12. sıradan 9’unculuğa çıktık. Kalan 5 haftada Gençlerbirliği aynı şekilde yoluna devam edecektir."

Üzülmez, sözleşmesinin yenilenip yenilenmeyeceğiyle ilgili bir soruyu ise, "Ben işimi yapıyorum. Takdir edersiniz ki nerelerden nerelere geldik. Bundan sonrası başkanımız takdiridir. Ben devam etmek istiyorum ama bizler profesyoneliz. Bazen istediğiniz şartlar oluşmayabilir. Hangi kulüpte görev alırsam alayım en iyisini yapmaya devam edeceğim." şeklinde yanıtladı.


Gençlerbirliği 3-1 Trabzonspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ