MENÜ

Eskişehirspor'da Boffin kadro dışı!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takım kaptanlarından kaleci Ruud Boffin’in süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Eskişehirspor'da Boffin kadro dışı!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takım kaptanlarından kaleci Ruud Boffin’in süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takım kaptanlarından kaleci Boffin’in cumartesi günü oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasından 1 gün önce bir aylık alacağını tahsil etmek için TFF’ye başvurduğunu öğrendiklerini kaydetti.

Takım kaptanının böyle bir zamanda bu davranışının uygun olmadığını dile getiren deneyimli teknik adam, "Bu nedenle Boffin’i süresiz kadro dışı bıraktık. Kendisine verilecek olan program çerçevesinde altyapıda çalışmalarını sürdürecek. Boffin’in 1 yıl daha kulübümüzle sözleşmesi bulunuyor." dedi.

Aybaba, bir gazetecinin "Kadro dışı kararı yönetim kurulu tarafından mı verildi?" sorusu üzerine, "Hayır, benim kararım." yanıtını verdi. Bu arada kadro dışı bırakıldığını öğrenen kaleci Boffin, tesislerden ayrıldı.


Galatasaray 95 milyondan oldu!


Boffin:Bu saygısızlık

Samet Aybaba'nın açıklamalarının ardından Ruud Boffin, kendisine ait sosyal medya hesabından konuyla ilgili yazılı açıklama yayınladı.

İşte tecrübeli kalecinin açıklamaları;

Ben bu takımı asla yalnız bırakmadım. Hala umuyorum ki biz ligde kalacağız. Çünkü burası mükemmel bir şehir ve takım. Ben ücretim için 3-4-5 ay bekledim. Hep süre tanıdım ve elimden geleni yaptım. Gerçekten kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm. Kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil. Ama her zaman kulübümüzün menfaatlerini düşüne birine yani saygıyı hak eden birine bu yapılmamalı. Bu saygısızlık. Umarım bu olay takımı ve oyuncuları kötü yönde etkilemez ve kalan maçları iyi bir şekilde geçirip ligde kalacak Eskişehirspor.

A photo posted by Ruud Boffin (@boffin25) on Apr 18, 2016 at 9:28am PDT

Haberin Devamı
YORUM YAZ