MENÜ

Ümit Özat: Konuşa konuşa insanları bıktırdık

Mersin idmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

Ümit Özat: Konuşa konuşa insanları bıktırdık

İlk yarı kötü oynadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını, 2-2'lik skoru da bulabileceklerini belirten Özat, şöyle konuştu:

İlk yarı için bir şey söyleyemeyiz. Kötü oynadık. İkinci yarı iyi başladık, Wellington'un pozisyonunda 2-2'yi bulsak belki farklı olabilirdi ama yine de bu mücadeleyle zor olurdu. Matematiksel olarak hala şansımız var ama çocukların Kayseri maçının ardından moralleri bozuldu.

''İNSANLARI BIKTIRDIK''

Çok da fazla diğer konulara girmemek lazım. Konuşa konuşa biz de insanları bıktırdık. Kalan 5 maçta kazanabildiğimiz kadar puan kazanıp, kulübün aynı zamanda borcunu da düşürmek istiyoruz.

Bouchra van Persie'nin gözyaşları

"PEREIRA'NIN ELİNİ SIKMADIM ÇÜNKÜ..."

Pereira'nın maç sonu kendisiyle görüşmediğini ama maç sonu "Geçmiş olsun" demesine tepki gösterdiğini belirten Ümit Özat, "Bana maç başı gelip başarılar dilemedi. Kim yönlendiriyor bilemiyorum. Onun 6 aydır durduğu yerde ben 6-7 yıl durdum. Maç sonu geçmiş olsun dileğinde bulundu ben de bunu kabul etmedim.

Marifet maçtan önce başarılar dilemek sarılmak, maç sonu herkes 'Geçmiş olsun' der. Sadece maç sonu gelirse ben elini sıkmam. Onu kimin yönlendirdiğini biliyorum, ben onun eline meraklı değilim. Fenerbahçe'nin teknik direktör listesi arasında var mıyım yok muyum bilmiyorum ama bu kadar basit bir düşünceden dolayı bunu yapıyorsa yakışmaz. Yabancılar Türkiye'yi biliyor. Beşiktaş'ı çalıştıran Portekizli Carvalhal de Samet Hoca'ya bayram şeker vermişti. Buraya gelen 2 ayda çözüyor işi." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ