MENÜ

Samsunspor'da hedef 3 puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un takım kaptanı Musa Aydın, Giresun’dan 3 puanla Samsun’a döneceklerine inandığını söyledi.

Samsunspor'da hedef 3 puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un takım kaptanı Musa Aydın, Giresun’dan 3 puanla Samsun’a döneceklerine inandığını söyledi. Aydın, AA muhabirine, yarın deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçını değerlendirdi.

Play-off hedefleri doğrultusunda çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Musa Aydın, "Rakibimiz de play-off istiyor. Her iki takım da sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Karadeniz derbisi niteliğindeki bu maç seyir açısından oldukça güzel geçecek. Giresun’dan 3 puanla Samsun’a döneceğimize inanıyorum." dedi.

Takımda cezalı oyuncular olduğunu ifade eden Musa Aydın, "Özellikle sağ kanatta biraz sıkıntımız var. O bölgede oynayan Murat Gürbüzerol cezalı, Canberk Aydın sakat ve durumu maç saatinde belli olacak. Kadromuzda o bölgeyi dolduracak önemli oyunculara sahibiz. Sahadan galip ayrılmak adına elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Genç futbolcu Hasan Kılıç ise Giresunspor’un gücünü bildiklerini ancak kendilerinin de iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayarak, "Play-off için kazanmak zorundayız. Tüm takım arkadaşlarım sahadan mutlu ayrılmak için büyük bir savaş verecek. Taraftarlarımızın da bizi böylesi önemli bir deplasmanda yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Onlar sahada bizim itici gücümüz. İnşallah Samsun’a isteğimizi alır döneriz." şeklinde konuştu.

Öte yandan Samsunspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Mehmet Çakır, Ercan Yazıcı katılmazken, Canberk Aydın takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ