MENÜ

Genç Gökhan'la 29 dakika

Mersin İdmanyurdu’nun başına Ümit Özat’ın gelmesinin ardından genç takımdan A Takım’a yükselen 17 yaşındaki stoper Gökhan Akkan, dün akşamki Fenerbahçe mücadelesine ilk 11’de başladı.

Genç Gökhan'la 29 dakika

Mersin İdmanyurdu’nun başına Ümit Özat’ın gelmesinin ardından genç takımdan A Takım’a yükselen 17 yaşındaki stoper Gökhan Akkan, dün akşamki Fenerbahçe mücadelesine ilk 11’de başladı. Takımının savunma hattında etkili olmakta zorlanan genç futbolcu, konuk ekibin 7 ve 9’uncu dakikalarda Volkan Şen’in golüyle öne geçmesinin ardından yaptığı kademe hataları sebebiyle teknik direktör Ümit Özat tarafından 29’uncu dakikada oyundan alındı.Akkan’ın yerine oyuna Eren Tozlu dahil oldu.

Mehmet Taş: Zor olacağını biliyorduk

Kadıköy’de seremoniye çıkan küçük taraftarlar unutulmaz bir gece yaşadı. Mersin İdmanyurdu’nun tecrübeli orta alanı Mehmet Taş, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe mücadelesinin ardından üzgün olduklarını söyledi. Taş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. İki taraf için de zor geçti. Kötü başladık. Maçın başında yediğimiz goller bizi çökertti. İlk yarının sonunda bulduğumuz gol bizi maça tuttu. İkinci yarıda Welliton’un pozisyonu gol olsa her şey bambaşka olurdu. İlerleyen maçlarda umarım her şey çok güzel olur” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ