MENÜ

Slaven Bilic'ten Fenerbahçe açıklaması

Premier Lig'de başarılı bir sezon geçiren West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, takımının Leicester City ile karşılaşacağı maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş'ın eski hocası Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddiaları ile ilgili de konuştu.

Slaven Bilic'ten Fenerbahçe açıklaması

West Ham'ın başında bulunan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic bugün düzenlediği basın toplantısında Premier Lig'in yanı sıra Fenerbahçe iddialarına da yanıt verdi.

Slaven Bilic, takımının FA Cup mücadelesinde Manchester United'a yenilmelerini hayal kırıklığı olarak belirtti.

Premier Lig'in son 6 oyununa konsantre olduklarını belirten Slaven Biliç, lider Leicester City ile oynanacak olan futbol karşılaşması için hazır olduklarını ve ligi en iyi sıralarda bitirebilmek için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

"Türkiye'de tek bir takım var"

Oyuncusu Dimitri Payet'in yılın futbolcusu ödülüne layık görülmesini de kutlayan teknik adam, Fenerbahçe iddialarına da yanıt verdi.

47 yaşındaki teknik direktör konu ile alakalı olarak, "Türkiye'de birçok dostum var ama ben burada, West Ham'da mutluyum. Türkiye'de benim için tek bir kulüp vardır. O da Beşiktaş" ifadelerini kullandı.


SON DAKİKA! FENERBAHÇE'DEN BİLİC AÇIKLAMASI
West Ham United, Premier Lig'in bitmesine 6 hafta kala 52 puanla 6. sırada bulunuyor. 6. sıradaki Manchester United ile aralarında 1 puan fark var.

Batı Londra ekibinin bu hafta sonu karşılaşacağı Leicester City, 72 puanla ligin son haftalarına girilirken zirvedeki yerini koruyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

İşte Bilic'in takımı West Ham United'ın yeni stadı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ