MENÜ

Drogba'yı yakan belgeler!

Daily Mail Gazetesi’nin, yardım paralarını yerine ulaştırmadığını öne sürdüğü Drogba, bu iddiayı yalanlayıp, dava açacağını söylemişti. Ancak İngiliz gazetesi, iddiaları daha da genişletip ortaya belgeleri sundu.

Drogba'yı yakan belgeler!

Bir dönem Galatasaray ve Chelsea forması da giyen Didier Drogba’nın Afrika’da hastane yapımı ve çocukların eğitimi için topladığı 1.7 milyon sterlinlik yardımın yerine ulaşmadığını iddia eden gazete, toplanan paranın sadece 14 bin sterlinlik kısmının amacına ulaştığını öne sürmüştü.

Gazete, iddiaları daha da kuvvetlendirip, çok önemli detaylara yer verdi. İşte Drogba hakkındaki o suçlamalar:

Maliyeti Nestle’ye bıraktı

Bu yılın şubat ayında çikolata devi Nestle ile anlaştıklarını duyuran Drogba, kendi vakfıyla birlikte ortaklaşa bir ilkokul yapacaklarını duyurdu. Ancak tüm maliyetin ortaklaşa değil çikolata devi tarafından karşılanacağı ortaya çıktı. Drogba’nın reklamlarda görünmesi karşılığında Nestle maliyetleri üstlendi.

Sadece Noel ağacı verdi

Abidjan’daki bebekler için hizmet veren yetimhaneye de yardım sözü veren Drogba, buraya da maddi destek vermediği gibi sadece Noel ağacı gönderdi.

Engelliler yardım bekliyor

Abidjan’daki engelliler vakfına 2012 yılında 5 bin 730 sterlin yardım yapan Drogba, o günden sonra hiçbir destekte bulunmadı. Kurumun yöneticisi de Drogba’nın kendilerine söz verdiğini ve rehabilitasyon merkezi için yardım beklediklerini söyledi.



Haberin Devamı
YORUM YAZ