MENÜ

Sivas'ta Siyah Beyaz alarm!

Yiğidolar, en zorlu sınavına çıkacak. Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar’da takımın yıldızı Aatif, “Bizi Beşiktaş değil, kazanmak ilgilendiriyor” derken Mesut Bakkal ise maçın önemini futbolcularına tek tek anlatıyor.

Sivas'ta Siyah Beyaz alarm!

Süper Lig’de bu yıl hiç de beklemediği bir sezon geçiren ve kümede kalma savaşı veren Sivasspor’un en önemli yıldızlarından Aatif Chahechouhe, Beşiktaş karşılaşması öncesi

8 maç aradan sonra rakip fileleri Gaziantep deplasmanında havalandırıp, takımına hayati bir 3 puan kazandıran Faslı yıldız, “Gaziantep mücadelesinde gol attığım için çok mutluyum. Bu sezon bizim için çok iyi geçmiyor. Kazanmak her zaman güzel. Umarım ben gol atmaya, takım da kazanmaya devam eder. Şimdi ise Beşiktaş’a karşı çok zor bir maça çıkacağız. Beşiktaş şu an ligin en iyi takımı.

Gerçekten sert bir maç olacak. Biz de evimizde en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Son derece sağlam ve güçlü olmamız gerekiyor. Karşımızda Beşiktaş ya da şampiyonluğa giden bir takımın olması bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren tek şey; mutlak 3 puan almamız gerektiği! Taraftarımızın desteğiyle de galip gelen taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Sezona bedel maç’

Futbolcular zafer parolasıyla maça hazırlanırken teknik direktör Mesut Bakkal da oyuncularına tek tek moral veriyor ve maçını önemini anlatıyor. Bakkal yaptığı toplantılarda, “İçeride 4 maçımız var. En zorunu bu hafta oynayacağız. Eğer kazanırsak hedefimize ulaşırız. Sezona bedel bir 90 dakika oynayacaksınız” diyerek 3 puan için sahada olacaklarını vurguluyor.

M. Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ