MENÜ

Rıza Çalımbay: Avrupa anahtarı Kayseri'de

Kasımpaşa’yı Avrupa potası için iddialı hale getiren Rıza Çalımbay, dünkü idman öncesi FANATİK’e konuştu. Tüm gözlerin Kayserispor’a çevrildiğini belirten tecrübeli hoca, “Bu engeli aşarsak, inanıyorum ki Avrupa hedefimize ulaşırız” dedi.

Rıza Çalımbay: Avrupa anahtarı Kayseri'de

Önce Beşiktaş’ı, sonra da deplasmanda Akhisar Belediyespor’u devirip 4. sıradaki Başakşehir’le arasındaki farkı 2’ye indiren Kasımpaşa, Avrupa potası için artık en iddialı takımlardan biri. Rıza Çalımbay yönetiminde ligin en iyi futbol oynayan takımları arasında gösterilen Lacivert-Beyazlılar’da en kritik maç olarak ise bu hafta içerideki Kayseri sınavı görülüyor. Dünkü idman öncesi FANATİK’in sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay, iddialı konuştu. Sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren deneyimli teknik adam, “Ancak toparlanabildik. İki maçtır tam kadroyuz ve bu, sonuçlara hemen yansıdı. Geç de olsa artık önümüz açık” dedi.

‘Herkesin gözü bizde!’

4. sıra hedefinin Kayseri maçından geçtiğini söyleyen Çalımbay şöyle devam etti: “Bütün herkesin gözü bu maçta olacak. Hem Avrupa yarışını hem de düşme potasını yakından ilgilendiren bir maç. Yani bizim için dönüm noktası. Eğer sahadan istediğimiz sonuçla ayrılabilmeyi başarırsak, inanıyorum ki ligi Avrupa potası içinde tamamlayabiliriz. Buna inancımız tam.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ