MENÜ

Hüseyin Çalışkan: 6 maç için büyük bir prim belirleyeceğiz

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Çalışkan: Artık tüm maçlarda her şeyimizi ortaya koyacağız.6 maç için büyük bir prim belirleyeceğiz. Eğer ligde kalırsak bunun tamamını vereceğiz. Ligde kalmamız için Fenerbahçe dahil bütün maçlarımızdan puan veya puanlarla ayrılmamız lazım

Hüseyin Çalışkan:  6 maç için büyük bir prim belirleyeceğiz

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Spor Toto Süper Lig’de kalmaları halinde futbolculara son 6 maç için prim vereceklerini söyledi.

Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacaklarını, hedeflerinin puan veya puanlarla Mersin’e dönmek olduğunu ifade etti. Ligde son sırada bulunduklarını ancak küme düşmemek için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Çalışkan, "Fenerbahçe şampiyonluğa biz de ligde kalmaya oynayan bir takımız. Artık tüm maçlarda her şeyimizi ortaya
koyacağız. Kalan 6 maç için büyük bir prim belirleyeceğiz. Eğer ligde kalırsak bunun tamamını vereceğiz. Tam rakam belirlemedik ama büyük bir rakam olacak. 6 maçımız için örneğin 5 milyon, diyeceğiz. Hedefimiz ligde kalmak. Ligde kalmamız için Fenerbahçe dahil bütün maçlarımızdan puan veya puanlarla ayrılmamız lazım." şeklinde konuştu.

Çalışkan, futbolcuların da ligde kalacaklarına inandıklarını, hepsinin işine dört elle sarıldığını ve parasal sorunlarının olmadığını kaydetti.

Futbolculardan Serkan Balcı’nın takımdan ayrılacağı iddiaları konusunda da Çalışkan, "Serkan Balcı bizim takımımızın kaptanıdır. Serkan’ı aradım ve bu durumu sordum. ’Ben bu takımın kaptanıyım. Gemiyi en son kaptan terk eder, dedikodu bunlar’ dedi. Zaten Serkan’ın bizimle sözleşmesi devam ediyor." ifadelerini kullandı. Çalışkan, ligde kalacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ