MENÜ

Atletico Madrid Barcelona saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Atletico Madrid Barcelona maçı nefesleri kesecek bir mücadele niteliği taşıyor. Barcelona Atletico Madrid arasında oynanan ilk maçı Katalanlar 2-1 kazanmış ve Arda Turan oyuna sonradan dahil olmuştu. Şampiyonlar Ligi Çeyrek final rövanşında karşılaşacak "Atletico Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda" sorusu ise günün en çok merak edileni. İşte İspanya'daki düellonun tüm detayları...

Atletico Madrid Barcelona saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Atletico Madrid Barcelona maçı ile Şampiyonlar ligi'nde yarı finale çıkacak bir takım daha netleşecek. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanşında gecenin sonucu merakla beklenen İspanyollar’ın kapışmasında kupanın son şampiyonu Barcelona, ilk maçta evinde 2-1 yendiği Atletico Madrid’le kozlarını deplasmanda paylaşacak.

Saat 21.45’te başlayacak mücadele, Tivibuspor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. Zorlu randevu öncesi Barça’da Arda Turan, eski takımı Atletico’ya karşı ilk kez Vicente Calderon’da sahne alacak. Arda Turan’ın maça yedek başlaması bekleniyor.

ATLETİCO MADRİD BARCELONA CANLI İZLE

Son 4 resmi maçında sadece 1 galibiyet alabilen konuk ekipte Rafinha, Mathieu ve Sandro sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Ev sahibinde ise Tiago uzun süredir sakat, Fernando Torres de ilk mücadelede kırmızı kart gördüğü için oynayamayacak. İki takımın son dönemdeki kapışmalarına baktığımızda Barça, son 7 maçın hepsini galip olarak tamamladı.

Stat: Vicente Calderon
Hakem: Nicola Rizzoli
Kanal: Tivibuspor

ATLETİCO MADRİD
Oblak
Juanfran
Hernandez
Godin
Filipe
Koke
Gabi
Niguez
Carrasco
Correa
Griezmann
T.D.: Diego Simeone

BARCELONA

Ter Stegen
Alves
Mascherano
Pique
Alba
Busquets
Rakitic
İniesta
Neymar
Messi
Suarez
T.D.: Luis Enrique


Benfica Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ