MENÜ

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU!

Ligdeki kötü gidişin ardından Tugay Kerimoğlu ile yolları ayıran Şanlıurfa, jet hızıyla teknik direktörlük koltuğunu doldurdu. Güney Anadolu ekibi, Erhan Altın ile anlaşırken, sportif direktörlüğe de Süha Sidal'i getirdi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU!

Kasım ayında Şanlıurfaspor'un başına geçen Tugay Kerimoğlu ile dün yollar ayrıldı. Takımın kötü gidişi ve Kerimoğlu'nun gazetecilerle tartışması, bardağı taşıran son damla olmuştu.

Şanlıurfaspor'da Tugay Kerimoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu sahibini çabuk buldu. Yeşil-Sarılılar, PTT 1. Lig'in deneyimli hocalarından Erhan Altın'la her konuda anlaşma sağladı.

Bu akşam kente gelip imza atacak olan Altın, yarından itibaren görevine resmen başlayacak.

Ceylanlar'daki bir önemli gelişme de sportif direktörlük koltuğunda. Bu mevkii için de göreve Süha Sidal getirildi. Genel menacer olarak görev yapacak olan Sidal'ın tüm sportik konulardan sorumlu olacağı öğrenildi.

ARDA TURAN'DA SON DAKİKA! CHELSEA...

BAŞKAN AÇIKLADI

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da kulüp başkanı Fethi Şimşek, takımda genel menajerlik görevine Süha Sidal’ın getirildiğini bildirdi.

Şimşek, yaptığı açıklamada, genel menajerlik görevi için Süha Sidal’la anlaştıklarını söyledi.

Tugay Kerimoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarının da sürdüğünü belirten Şimşek, şunları kaydetti: Takımımız bulunduğu konumu hak etmiyor. Yerimiz Süper Lig ancak bazen futbolda her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Takımımızı şu an için genel menajer olarak anlaştığımız Süha Sidal’a emanet ediyoruz.

Sidal’ın yönetimimizle birlikte alacağı kararlar doğrultusunda, hoca arayışlarımız devam edecek.

Süha Sidal, daha önce Kasımpaşa Kulübü'nde futbol şube sorumlusu olarak görev yapmıştı.


Tugay Kerimoğlu ile yollar ayrıldı!
TUGAY KERİMOĞLU COŞKUYLA KARŞILANMIŞTI!

Tugay Kerimoğlu, Kasım ayında Şanlıurfa ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştı. Genç teknik adam taraftarlarca havaalanında coşkuyla karşılanmıştı. Ancak istenildiği gibi bir grafik sergilenmemesi üzerine yollar ayrıldı.

Ömer Necati Albayrak

Cansu Taşkın: "Ronaldo ile irtibat halindeyiz"

Haberin Devamı
YORUM YAZ