MENÜ

Mesut Bakkal: Çok önemli bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, ligde dün deplasmanda Gaziantepspor’a karşı aldıkları 1-0’lık galibiyetin kendileri için hayata dönüş anlamını taşıdığını söyledi.

Mesut Bakkal: Çok önemli bir galibiyet aldık

Ligin 29. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Medicana Sivasspor’da Bakkal, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal, ligde geçen hafta Bursaspor’a 2-1 yenildikleri maçın ardından şehirde ve takımda "Bittik, tükendik, bu iş olmuyor gibi" olumsuz bir havanın oluştuğuna dikkati çekti. Bu havayı hiç kabullenmediğini dile getiren Bakkal, şöyle konuştu:

"Bu takım oynadığı maçların çoğunu kazanmayı hak etmişti. İyi oynuyorduk. ’Bu oyunun karşılığını alamıyoruz ama inşallah alırız’ diyordum. Gaziantep’te belki çok iyi oynamadık, vasatın üzerine çıkamadık ama çok akıllıca oynayıp pozisyon vermedik. Kaleci Setkus’un kurtardığı top dışında pozisyon da vermedik. Gaziantepspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza da söyledim. Bunun arkasında durmamız lazım. Bu galibiyet bizim için bir nefes alma, bir hayata dönüş."

Bakkal, bundan sonra da galibiyetlerin arkasının gelmesini beklediklerini ve gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Şehrin bize destek vereceğine inanıyorum. Yenilmeyecek takım yok." dedi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı-beyazlı ekipte, Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen oyuncular antrenmanı koşuyla tamamladı. Diğer oyuncular ise topla çalışmalar gerçekleştirdi. İdmana, sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Jeronimo Barrales de katıldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ