MENÜ

Mesut Bakkal: Çok önemli bir maçtı ve başardık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gaziantepspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal: Çok önemli bir maçtı ve başardık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise son pozisyonlarda gol bulamadıklarını, Gaziantepspor maçında bunun üstesinden geldiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Bu şekilde röportaja çıkmak çok keyifli tabii. Haftalardır iyi oynuyorduk. Çok gol kaçırıyorduk. İyi oyunumuzu galibiyetle süsleyemiyorduk ve buda çok kritik bir maçtı bizim için. Hakikaten ligin üst tarafında kümede kalma adına devam etme adına çok önemliydi, bunu başardık."

"Çok iyi oynadığımız söyleyemem, ama çok akıllı oynadık, çok gerçekçi oynadık. Savunma anlamında özellikle pozisyon vermedik diyebilirim. Bir Setkus'un pozisyonu var, ama biz attık, kazandık. Devam etmemiz gerekiyor. İki takım da bence vasatın üzerine çıkamadı. "

"Mücadele eden, oyunu tutmaya çalışan bir Sivas vardı. Maçtan önce söylemiştim, 'Çok gol kaçırıyoruz yine puan alamadık' diye sizin karışınıza gelmek istemiyordum. Bu sefer yendik, inşallah devam edeceğiz. Önemli maçlar var. Yukarıya tutunma adına, buradan çıkma adına önemli maçlar var. Şimdi hemen dönüp devam edeceğiz. Acı bir galibiyet aldık. Biraz nefes aldık, biraz rahatladık, biraz moral bulduk."

Haberin Devamı
YORUM YAZ