MENÜ

Es-Es'te kriz çözüldü: 1 milyon 500 bin TL

Aylardır oyuncularına para ödeyemeyen Eskişehir’de yardım gecesi düzenlendi, tam 1.5 milyon TL gelir elde edildi. Yönetim bu miktarın tamamını takıma aktaracak, kümede kalma yolunda çıkılacak 7 maç öncesi futbolculara yasal doping yapılacak.

Es-Es'te kriz çözüldü: 1 milyon 500 bin TL

Galatasaray’ı geçtiğimiz hafta 4-3’lük skorla dize getiren Eskişehirspor ayağa kalkmış, ancak futbolculara yine ödeme yapılamamıştı. SMS kampanyasından beklenen gelir elde edilemeyince Bakan Nabi Avcı ve Vali Güngör Azim Tuna devreye girdi. Yardım gecesi düzenlendi. Camianın önemli isimleri davet edilirken, işadamları elini cebine attı. Yaklaşık 1.5 milyon TL’lik bir kaynak yaratıldı.

Vali talimat verdi

Aylardır futbolcularına maaş ödemesi yapamayan Eskişehirspor Yönetimi’ne bu para adeta ilaç oldu. Vali’nin de talimatı doğrultusunda Kırmızı-Siyahlılar, 1.5 milyon TL’nin tamamına yakınını oyunculara dağıtacak. Böylelikle kısa vadeli de olsa çözüm sağlanacak. Kalan 7 maç öncesi yapılacak yasal dopingle birlikte Eskişehirsporlu oyuncuların artık daha da istekli bir şekilde maçlara çıkması bekleniyor.

‘Herkesi yenebiliriz’

Kulübe destek verenlere teşekkür eden Başkan Mesut Hoşcan, “Bakanımız Nabi Avcı ve Valimiz Tuna öncülüğündeki kenetlenme, Eskişehirspor’u ileride çok daha iyi yerlere getirecek. Önümüzde 7 final maçı var. Hepsini kazanmak istiyoruz. Şehirde bu inanç var. Osmanlıspor’u yenersek, geleceğe daha umutlu bakacağız. Galatasaray karşısında sergilediğimiz futbolu ortaya koyarsak, bu ligde yenemeyeceğiz takım yok” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ