MENÜ

Bakan Nabi Avcı Eskişehir'e destek istedi

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, siyah-kırmızılı kulübe daha fazla destek verilmesi için çağrıda bulundu.

Bakan Nabi Avcı Eskişehir'e destek istedi

Vali Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece düzenlenen Eskişehirspor’a moral gecesinin, herkes açısında güzel geçtiğini bildirdi. Eskişehirspor’un zor bir süreçten geçtiğini anlatan Tuna, şöyle
konuştu:

"Bugün geldiğimiz noktada, takımdaki oyuncuların birbiriyle daha uyumlu ve hırslı oynadıkları, sonuca endeksli gayret gösterdikleri sürece geldik. Galatasaray galibiyeti hem kentimiz hem de takımımız için önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Galibiyet serisinin sürdürülmesi lazım. Bunun için de kentin dinamiklerinin bir araya gelerek maddi ve manevi desteğini göstermesi gerekiyordu. Valiliğimiz öncülüğünde odalarımız ve borsamızın iş birliğiyle başlattığımız kampanyaya destek olanlara teşekkür ediyorum. İş adamlarımıza da mesajımızı verdik. Önümüzdeki günlerde inşallah onlardan da desteğimizi almış
olacağız. Oyuncularımızdan herhangi bir maddi kaygı gütmeden oyunlarına konsantre olmalarını, sonuca endeksli çalışmalarını istiyoruz."

Tuna, Eskişehirspor’un Anadolu’nun önemli değerlerinin başında geldiğini kaydetti. Eskişehir’de futbol sevgisinin bulunduğunu dile getiren Vali Tuna, "Herkesin gönlünde olan bir Eskişehirspor sevgisi, marka değeri var. Eskişehir dışında hiçbir Anadolu kentinde bunu göremiyoruz. Bunun sürdürülüp gelecek nesillere aktarılması gerekiyor. İnsanların bir kez daha düşünüp Eskişehirspor’a karşı sorumluluklarını yerine getirerek, destek vermesi gerekiyor. Hiçbir şey yapmasa telefonunu çıkartıp bir kısa mesaj atar." diye konuştu.

Başkan Hoşcan: "Şehrin en önemli markasının durumu ortada"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, moral gecesine katılarak kulübün yanında olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya teşekkür etti. Vali Tuna öncülüğünde Eskişehirspor için kentin dinamiklerinin
harekete geçirilme çabasının bulunduğunu anlatan Hoşcan, "Şehrin en önemli markası olan Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durum ortada. Kentte, Sayın Bakanımız Nabi Avcı ve Valimiz Tuna öncülüğündeki kenetlenme Eskişehirspor’u ileride çok daha iyi yerlere getirecek. Eskişehirspor’a emeği geçen ve geçeceklere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Hoşcan, Eskişehirspor’un önünde 7 lig maçının kaldığını anımsatarak, söz konusu maçların zorlu geçeceğini vurguladı. Kentteki kenetlenme ve futbolcuların inancıyla her maçtan iyi sonuçlarla dönmek istediklerini dile getiren Hoşcan, "Osmanlıspor dinamik bir takım. Zor bir maç olacak. Sevinen ve 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek durumdayız. Oyuncularımızın Galatasaray maçında sergilediği oyunu ortaya koyduğunda yenemeyeceği takım yok." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ