MENÜ

"Kaybetmek istemiyoruz"

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut: "Sahamızda oynayacağımız maçları kesinlikle kaybetmek istemiyoruz"

"Kaybetmek istemiyoruz"

PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Sahamızda oynayacağımız maçları kesinlikle kaybetmek istemiyoruz." dedi. Tankut,yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları 1461 Trabzon maçının diğer karşılaşmalar gibi final niteliği taşıdığını söyledi.

1461 Trabzon’un her takımı yenebilecek bir ekip olduğunu belirten Tankut, "Hafta boyunca takımımız çok sıkı çalıştı. Artık telafisi olmayan haftalardayız. Kaybedilecek puan ya da puanlar şampiyonluk yolunda çok büyük darbe vuracaktır. O nedenle işi sıkı tutmak zorundayız. Özellikle iç saha maçları önemli. Sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. 1461 Trabzon maçını kazanarak bir finali daha geride bırakarak bir sonrakine bakacağız." diye konuştu.

- Hazırlıklar tamamlandı Kırmızı-mavili takım, yarın saat 19.00’da sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde Çamlık Tesisleri’nde yapılan antrenmanla tamamladı. Kardemir Karabükspor, kart cezalısı İzzet Yıldırım’dan yoksun Metin Türker Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Muhabir : Ahmet ÖzlerYayınlayan : Bülent Aslan15:26 07/04/16"

Haberin Devamı
YORUM YAZ