MENÜ

"Hakemlerden puan ve moral olarak etkileniyoruz"

Boluspor Teknik Direktörü Tekke: "Hakemlerin verdiği yanlış kararlar ve tercihlerden puan ve moral olarak etkileniyoruz"

"Hakemlerden puan ve moral olarak etkileniyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, "Hakemlerin verdiği yanlış kararlar ve tercihlerden puan ve moral olarak etkileniyoruz." dedi. Tekke, yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu sahalarında 1-0 yenildikleri Kardemir Karabükspor maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Talihsiz ve çok basit bir hatadan dolayı maçtan mağlup ayrıldıklarını anlatan Tekke, "Verilen penaltının hatalı olduğu düşünüyoruz. Hakemlerin verdiği yanlış kararlar ve tercihlerden puan ve moral olarak etkileniyoruz. Koskoca bir Boluspor camiası bunun neticesinde üzülüyor. Bu kadar çalışıyoruz, sıkıntılarla uğraşıyoruz. Dolayısıyla herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Bu işe bir çözüm bulunmalı." diye konuştu.

Tekke, cuma günü deplasmanda oynayacakları Vartaş Elazığspor maçının da zorlu geçeceğini vurgulayarak karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Tekke, bu karşılaşmada gol yollarındaki sıkıntıları aşmak istediklerini kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ