MENÜ

Yılın Gazetesi Fanatik

Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri’nde, en iyi spor gazetesi FANATİK seçildi. Arda Turan’ın Yılın Onur Ödülü’nü aldığı törende Yılın Hakemi Cüneyt Çakır ise çok duygusal bir konuşma yaptı.

Yılın Gazetesi Fanatik

Okan Üniversitesi’nin artık geleneksel hale getirdiği ve kazananların öğrenci oylarıyla belirlendiği “Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri” görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Dün Tuzla Kampüsü’nde yer alan Sağlık Bilimleri Eğitim Kompleksi’ndeki Bekir Okan Konferans Salonu’nda düzenlenen törene spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende, ‘Yılın Spor Gazetesi’ ödülünü, FANATİK Gazetesi aldı. Gazetemizi temsilen haber müdürümüz Zafer Büyükavcı’nın yer aldığı törende, Yılın Onur Ödülü’nü Arda Turan alırken; Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve Mersin’den Serkan Balcı, Sporda Yılın Onur Ödülü’nü, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ise Yılın Futbolcusu Ödülü’nü aldı.

"ÇAKIR'DAN FİNAL SÖZÜ"

“Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri”nde Yılın Hakemi seçilen Cüneyt Çakır “Daha önce bu ödülü almak için geldiğimde hep Türkiye’ye başarılar diledim. Ancak bu defa Avrupa Futbol Şampiyonası için final sözü vermek istiyorum. Hakem olsak da, temennim Türkiye’nin bu turnuvada başarılı olması” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ