MENÜ

Rıza Çalımbay: Böyle oynayalım Avrupa'ya gideriz

Mağlup ettiği Beşiktaş’a şampiyonluk yolunda çok büyük bir darbe vuran Kasımpaşa, gözünü Avrupa’ya dikti. FANATİK’e konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, “Sezonun ilk yarısındaki gücümüzü yakaladık; böyle devam edip, ilk 5’e gireceğiz” iddiasında bulundu.

Rıza Çalımbay: Böyle oynayalım Avrupa'ya gideriz

Lacivert-Beyazlılar’ın önceki akşam Beşiktaş’ı iyi bir futbolla mağlup etmesi, Rıza Çalımbay’ı gelecek adına bir hayli umutlandırdı. Deneyimli çalıştırıcı, zaten iyi bir takım olduklarını ancak ligin 2. yarısında yaşanılan sakatlıklar ve hakem hatalarından dolayı şanssızlık yaşadıklarını söyledi. Çalımbay, “Yaşadığımız şanssızlıklar bizi güçsüz gösterdi. Ancak biz iyi bir takımız ve etkili bir futbol oynuyoruz. Bunu herkes kabul etsin. Rakip kim olursa olsun kazanmak için oynarız ve gereken herşeyi yaparız. Beşiktaş maçında da iki takım da çıktı ve takır takır oynadı. Kazanan taraf biz olduk” dedi.

"İLK 5 ŞANSIMIZ YÜKSEK"

Beşiktaş galibiyeti ile hedeflerinin büyüdüğünü söyleyen Çalımbay, “Bu takımın oyuncusuyla teknik heyetiyle ilk 5’e girme şansı oldukça fazla. Rakiplerin maçları bizi ilgilendirmiyor. Sakatlarımız iyileşti. Takımıma güvenim tam. Kazanarak ilerleyeceğiz” diye konuştu. Şampiyonluk yarışına da değinen deneyimli hoca, “Beşiktaş’ı daha avantajlı görüyorum. Son derece iyi bir takımlar ve ipi göğüsleyeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ