MENÜ

Mesut Bakkal: Şansımız diğer takımlardan fazla

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan haftalarda umutlarını sürdüreceklerini belirtti.

Mesut Bakkal: Şansımız diğer takımlardan fazla

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan haftalarda umutlarını sürdüreceklerini belirterek, "Buradan çıkma şansımız diğer takımlardan daha fazla. Dik durup devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra ayak tenisi oynayarak çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana salonda çalışan John Boye katılmadı.

"DİK DURUP DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR"

Antrenman öncesi basın mensupları açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, takım olarak insanların beklentilerinin altında kaldıklarını ifade ederek, "Benim için önemli olan takımın maç performansı, gelen veriler çok yüksek. Bu böyle devam ettiği sürece bize sonuç olarak da döneceğini düşünüyorum. Gol atamıyoruz, ama yeniliyoruz bu bir mazeret değil. Bu üretkenliğin devam etmesi adına, bu coşkuyla devam etmemiz gerek ki bundan sonraki maçlarımızda galip gelme şansımız olsun. Yüksek tempoda oynanan bir maç, pozisyon verip pozisyona girdiğimiz maçlar, artık bunları söylemekten de sıkıntı duyuyoruz. Dik durup devam etmemiz gerekiyor. Özellikle inanan ve inanmayan insanların düşünce olarak bizim yanımızda olması bizi kesinlikle başarıya götürecektir. Takımda şu anda inanılmaz bir enerji var. Bu enerji ile Antep'e gideceğiz. Çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah maçtan sonra 'yine gol kaçırdık olmadı' dememek adına herkesin bizden dualarını eksik etmemesini istiyorum. Onun için ihtiyacımız var. Devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Yönetimin inanılmaz bir desteği var. Ben bir yerden bunun döneceğine ve iyi şeylerin olacağı inancıyla takıma güveniyorum. Hiç savsaklamayan ve hiç bir şekilde kötü düşünmeyen bir oyuncu grubum var. Bu dönecek, ben buna yürekten inanıyorum" dedi.

"ŞANSIMIZ DİĞERLERİNDEN FAZLA"

Taraftardan anlayış beklediklerini söyleyen Bakkal, "Bu kadar sıkıntılı ortamda en azından yukarıyı yakalama şansımızın olduğunu bilerek devam edeceğiz. Taraftarlardan anlayış bekliyoruz. Bu sıkıntılı ortamda hiçbir şey demeden, hiçbir tepki göstermeden tribünden çıktıkları için teşekkür ediyorum. 7 maç kaldı. 7 maç sonunda hep beraber ne yapılacaksa yapılacak. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece bizim buradan çıkma şansımız diğer takımlara göre daha fazla. Çünkü çok güzel bir kulübümüz ve taraftarımız var. Bu ortamda sonucun en kısa zaman da geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ