MENÜ

Eskişehirspor'da kriz büyüyor: Emre de gitti

Galatasaray’ı devirip ayağa kalkan Eskişehirspor’da deprem... Kırmızı-Siyahlılar’da Toko’dan sonra takımın en golcü ismi Emre Güral da sözleşmesini fesh etti. Yıldız oyuncu yaşanan krizin perde arkasını ise FANATİK’e anlattı.

Eskişehirspor'da kriz büyüyor: Emre de gitti

Eskişehirspor’da golcü oyuncu Emre Güral, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bu sezon verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, buna rağmen katkı sağlamaya çalıştığını belirten 27 yaşındaki futbolcu, krizin detaylarını ise şöyle anlattı:

"KİMSE ARAYIP SORMADI"

“Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden ne de kulüpten arayan oldu. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün, ödeme için federasyonun belirlediği son gündü. Beni hiç arayıp sormadılar. Buna rağmen kulübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bütün takım federasyona giderken onlara para konusunu sorun etmeyeceğimi söyledim. Etmedim de, ama buna mecbur bıraktılar.

"SERBEST KALMAK İSTEDİM"

İstediğim tek şey alacaklarıma karşılık sezon sonunda serbest kalmaktı. Zaten paramı ödemiyorlar. Bundan daha doğal ne olabilirdi ki... Ancak bunu bile kabul etmediler. Takıma destek vermek istiyordum. Nasip değilmiş. Benimle ilgilenen kulüpler var. Ailem için en doğru kararı vereceğim.”

KULÜPTEN AÇIKLAMA: KABUL EDEMEZDİK

Eskişehirspor yönetimi, Emre Güral’ın ayrılığı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Emre’nin doğruları söylemediğini savunan Kırmızı-Siyahlılar, “Futbolcumuz ile uzun süredir görüşmeler yürüttük. Kulübümüzün avukatı ile oyuncunun yabancı uyruklu menacerleri arasında yapılan görüşmeler, her defasında sonuçsuz kalmıştır. Kendisi, birikmiş alacakları ile birlikte menacerlerinin alacaklarını da isteyerek, bütün bu ödemelerden sonra sezon sonunda serbest kalma şartı koştu. Bunu kabul etmedik. İstediği şartlarda anlaşmamız mümkün değildi” ifadeleriyle konuyu anlattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ