MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray enkaz durumda!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Eskişehirspor-Galatasaray maçını değerlendirdi. Tecrübeli futbol yorumcusu, Galatasaray'ın ligde hedefsiz bir konumda olduğunu ve enkaz durumda olduğunu belirtti.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray enkaz durumda!

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ligin 27. haftasında oynanan Eskişehirspor-Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı tespitlerde bulundu.

İşte tecrübeli futbol adamının maçtan notları;

"Galatasaray sadece Ziraat Türkiye Kupası'nı kovalıyor. Hedefi bir kupayla 2 tane derbi maçı kaldı. Oyuncuları dinlendirerek kullanıyor. Galatasaray işi tamamen bırakmış durumda."

"Yedek kulübesinde tanınmayan isimler var A2'den. Eskişehirspor'un golü geliyorum dedi resmen. Hedefi olması gereken ama hedefsiz bir takımla amacı olan bir takım karşı karşıya geliyor."

RIDVAN DİLMEN: GALATASARAY ENKAZ DURUMDA

Rıdvan Dilmen maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulunurken Galatasaray'ın durumu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

İşte maç sonu açıklamaları;

"Bence sadece Eskişehirspor'u değerlendirelim. Bu maçı kazanıp ümitlendiler. Zaten Galatasaray'da enkaz durumda. Ben felsefe olarak büyük takımlar iniş çıkış gösterirler ama bu durumda Galatasaray'ın ki abartı oldu."

"Şampiyonluk yarışından kopunca böyle düşüşler olur ama bu abartı. Örneğin Muslera, 5 farklı hocayı dinlemek zorunda kaldı. Galatasaray'ın tarihinde böyle bir şey görülmemiştir. Başkan mı yönetici mi! Ne denirse densin bu bir hatadır."

"Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcular, Galatasaray'a bu sezonu yaşattıkları için üzülmeliler. Daha 8 hafta var belki 6. hoca da gelir. İlhan Cavcav'a konuşuyoruz ama koskoca Galatasaray..."

Haberin Devamı
YORUM YAZ