MENÜ

Mesut Hoşcan: Hak etiğimiz yerde değiliz

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mesut Hoşcan: Hak etiğimiz yerde değiliz

Eskişehirspor'un ligde kalacağına inandıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan şöyle dedi:

"İçinde bulunduğumuz durum ve haftalardan beri süre gelen bir galibiyete hasret bugün Galatasaray karşısında güzel bir oyunla hak ettiğimiz bir 3 puanı aldığımıza inanıyorum. Ama stresin getirdiği olaylardan dolayı futbolcularımızın öne geçtikten sonra bile heyecandan top kaptırmaları, yine basit goller yememiz onları da yaşadık ama ben bugün bir şeylerin değiştiğine inanıyorum. İnşallah 7 haftamız kaldı. Bu sene hak ettiğimiz yerde değiliz, kötü bir sezon geçirdik ama bu takım ligde kalacak. Buna inanıyoruz. Taraftarıma, futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Sayın valime teşekkür ediyorum. Sağolsun bizi yalnız bırakmıyor. Bugün hepimiz mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun."

Mesut Hoşcan şehit haberlerine çok üzüldüklerini belirterek, "Sevincimiz kursağımızda kaldı, şehitlerimiz var. Bundan dolayı çok üzgünüm. Sevinemedik. Teröre lanet olsun diyoruz. Teröre hayır diyoruz. Bir an önce bu terörün bitmesini diliyorum" diye konuştu.

Hoşcan, bir gazetecinin hakem hataları ilgili sorusuna ise "Bu sene bunları çok konuştuk çok tartıştık. Hakem hatalarından dolayı en çok puan kaybeden takım Eskişehirspor. Geçen biz bunun çalışmalarını yaptık. CD'lerini hazırladık. Samet hoca geldikten sonraki olaylardan en az 16 puan gözüküyor. Ama maalesef bunlar olmasın derken oluyor" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ