MENÜ

Çaykur Rizespor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor maçını kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Kayserispor’u konuk edecekleri anımsatarak, "Bu maç öncesinde, milli takımlarda bulunan 6 oyuncu nedeniyle 11 kişi ile çalışmak zorunda kaldık. Bazı oyuncularımız ise sakattı." dedi.

Bu ay 5 önemli maç yapacaklarını ifade eden Karaman, "Kolay maç yok. Önce Kayserispor ile bir oynayalım. Ondan sonraki maç yakınımızda. Maçları tek tek düşünmek zorundayız. Önümüzdeki hafta cumartesi günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Bizi zor bir süreç bekliyor." diye konuştu.

Karaman, Kayserispor maçının kendileri için her açıdan önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sahamızda alacağımız galibiyet bizi yüksek moralde tutacaktır. Rakip kim olursa olsun, saygı duymak zorundayız. İstediğimiz, çalıştıklarımızı maçta sahaya yansıtmak. Maçı kazanan, tehlikeli bölgeden uzak kalacak. Kayserispor maçını kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. İyi bir maç olmasını diliyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ