MENÜ

Samet Aybaba: Çıkış arıyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba: Çıkış arıyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray büyük bir takım. İyi ve kaliteli oyuncuları var. Biz de çıkış arıyoruz" dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular bu hafta kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Samet Aybaba, Galatasaray'ı yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Futbolcularına güvendiğini ancak Galatasaray'ın da güçlü bir takım olduğunu ifade eden Aybaba şöyle konuştu:

"Ne kadar eksik olursa olsun, puan sıralaması kötü olursa olsun Galatasaray büyük bir takım. İyi ve kaliteli oyuncuları var. Biz de çıkış arıyoruz. Bu hafta inanılmaz çalıştık, sahaya nasıl yansır bilemiyorum ama oyuncularımız gerçekten çok istekli. Antrenmanda bile bir şeyleri daha iyi yapmak için birbirleriyle tartışıyorlar. Bu da bizim oyuncularımıza güvenimizi daha da artırdı. Böyle bir takımı, büyük bir takımı yenerseniz çıkış daha erken başlar. Biz de bunu yapacağız diye düşünüyoruz. Her maçımız önemli ama bu maç hem bizi, hem de şehri daha kolay motive edecektir. O nedenle en önemli maçımız bu. Stata gelen herkesi desteğe çağırıyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ